Nordic GRC Summit 2017

Procurati deltager i årets store GRC konference – Nordic GRC Summit 2017 – 15.-16. marts 2017. Vi viser vores nyeste Procurati Governance System app og møder en lang række anerkendte eksperter, indenfor governance, compliance og it-sikkerhed.

Konferencen – som finder sted på Tivoli Hotel i København – løber over to dage og programmet indeholder en lang række spændende indlæg fra offentlige og private aktører; blandt andet Københavns Universitet, Udenrigsministeriet, Danske Bank, F.L.Smidth og Siemens.

“Nordic GRC Summit er den vigtigste konference med skarpt fokus på Governance, Risk & Compliance. Med vores innovative governance løsning til Microsoft Office 365 og Microsoft SharePoint, er det et naturligt sted for os at være med.” – fortæller direktør, Anders B. Skjønaa fra Procurati. “Vi glæder os til at møde de personer der til dagligt kæmper med skiftende compliance krav og øget governance behov, som netop i disse år er komplekse emner med ny lovgivning som GDPR (Persondataforordningen) og en enorm vækst i cloud-baserede it-løsninger. Vi står klar med en løsning til virksomheder i alle størrelser, men vil også bruge konferencen til at lytte til virksomhederne og de udfordringer de forventer fremtiden vil byde på.”

Hvis du er interesseret i at deltage i Nordig GRC Summit, så kan du udfylde formularen nedenfor. Så sender vi dig en gratis invitation. Du kan læse mere om konferencen på http://www.copenhagencompliance.com/2017/annual/

Få et gratis konference pass

Kom gratis med til 10th Annual Nordic GRC Summit som vores gæst. Alt du skal gøre er at udfylde formularen nedenfor, så vi kan kontakte dig med de øvrige detaljer.

Fields marked with an * are required